top of page

Heta Arbeten i Stockholm

Välkommen till vår certifikatkurs om heta arbeten i Stockholm på tillfälliga arbetsplatser! Vi är glada att du har valt att fördjupa dig i detta viktiga ämne som är avgörande inom industri- och byggsektorn.

Denna kurs kommer att guida dig genom de centrala koncepten och kraven som gäller för heta arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Du kommer att lära dig bästa praxis för att säkerställa säkra och effektiva arbetsmoment samt förstå de juridiska och tekniska aspekterna för fullständig efterlevnad av reglerna.

Vårt mål är att ge dig den kompetens och förtrogenhet som krävs för att hantera brandfarliga heta arbeten framgångsrikt på alla typer av tillfälliga arbetsplatser. Tillsammans skapar vi en säkrare arbetsmiljö och en mer kompetent arbetsstyrka.

Lär dig mer och ta steget mot att säkra din arbetsplats med vårt specialiserade program om heta arbeten i Stockholm.

Läs mer om brandfarliga heta arbeten

Vår Nästa Kurs för Heta Arbeten i Stockholm

Nästa kurs kan anpassas och genomföras direkt på er arbetsplats, förutsatt att ni är minst tre deltagare som vill delta. Det ger er möjligheten att skräddarsy utbildningen efter era specifika behov och ge ert team den gemensamma kompetens som krävs för brandfarliga heta arbeten på er arbetsplats.

 

För de som föredrar en öppen kursmiljö, erbjuder vi även regelbundet öppna kurser, där alla är välkomna att anmäla sig. Det ger en unik möjlighet att nätverka och lära tillsammans med deltagare från olika branscher och bakgrunder, vilket kan berika din inlärningsupplevelse ytterligare.

Kommande Kurser För Heta Arbeten i Stockholm

15 dec 2023 - Jungfrusunds marina, Ekerö

19 feb 2024 - Ekerum, Öland

8 maj 2024 - Ekerum, Öland

6 maj 2024 - Jungfrusunds marina, Ekerö

Heta arbeten i Stockholm | Basic Safety
bottom of page