top of page

Brandfarliga heta arbeten

Välkommen till vår kurs om brandfarliga heta arbeten i på tillfälliga arbetsplatser. Vi är glada att du har valt att fördjupa dig i detta viktiga ämne som är avgörande för säkerheten och effektiviteten inom industrin och byggsektorn. Under denna kurs kommer vi att guida dig genom de centrala koncepten och kraven som rör heta arbeten på tillfälliga arbetsplatser. Du kommer att lära dig de bästa praxisen för att säkerställa säkra och effektiva arbetsmoment samt förstå de juridiska och tekniska aspekterna som är nödvändiga för att uppnå fullständig efterlevnad. Vårt mål är att ge dig den kompetens och förtrogenhet du behöver för att framgångsrikt hantera brandfarliga heta arbeten på alla typer av tillfälliga arbetsplatser. Låt oss tillsammans skapa en säkrare arbetsmiljö och en mer kompetent arbetsstyrka.

Certifierad utbildning inom brandfarliga heta arbeten

Dyk ner i världen av brandfarliga heta arbeten på tillfälliga arbetsplatser med vår certifierade utbildning. För att säkert och effektivt utföra brandfarliga heta arbeten är kunskap om risker avgörande.

Denna kurs ger dig behörigheten du behöver för att hantera brandfarliga heta arbeten och följa alla säkerhetskrav. Utöver den som utför arbetet krävs även en tillståndsansvarig och en brandvakt med rätt utbildning och certifikat.

Vi erbjuder en omfattande utbildning inom brandfarliga heta arbeten, vilken ger samma behörighet som den bredare kursen om "Heta Arbeten". Efter avslutad kurs belönas du med ett certifikat för heta arbeten, antingen i form av ett separat plastkort eller inskrivet i din ID 06. Vi har även kurslitteratur tillgänglig på flera språk för din bekvämlighet.

Under kursens gång får du en gedigen teoretisk grund, men vi lägger även stor vikt vid praktiska färdigheter. Du kommer att få öva släckning med handbrandsläckare, vilket är en nödvändig del av att vara förberedd för alla händelser i arbetet med brandfarliga heta arbeten.

​​

Börja din resa mot säkerhet och kompetens med oss idag. Ta kontroll över din arbetsplats och säkerställ att du har rätt kunskap för att skydda dig själv och andra i arbetet med brandfarliga heta arbeten.

Heta Arbeten Certifikat för Trygghet och Kunskap

Välkommen till vår kurs för heta arbeten certifikat – här lär du dig enkelt och säkert hantera situationer med hög värme. Genom att delta i vår kurs får du kunskaper som gör din arbetsplats tryggare. Upptäck praktiska säkerhetsmetoder och navigera säkert genom heta arbeten. Anmäl dig till vår kurs idag och ta det första steget mot ökad kompetens och en säkrare arbetsplats. Heta arbeten certifikat - din nyckel till tryggare arbetsdagar!

Förkunskaper:

Inga krav på förkunskaper behövs för att delta i denna kurs. Vi välkomnar alla, oavsett tidigare erfarenhet eller bakgrund, att ta del av denna värdefulla utbildning om brandfarliga heta arbeten på tillfälliga arbetsplatser.

Vår nästa kurs

Nästa kurs kan anpassas och genomföras direkt på er arbetsplats, förutsatt att ni är minst tre deltagare som vill delta. Det ger er möjligheten att skräddarsy utbildningen efter era specifika behov och ge ert team den gemensamma kompetens som krävs för brandfarliga heta arbeten på er arbetsplats.

För de som föredrar en öppen kursmiljö, erbjuder vi även regelbundet öppna kurser, där alla är välkomna att anmäla sig. Det ger en unik möjlighet att nätverka och lära tillsammans med deltagare från olika branscher och bakgrunder, vilket kan berika din inlärningsupplevelse ytterligare.

Kommande kurser Brandfarliga heta arbeten:

15 dec 2023 - Jungfrusunds marina, Ekerö

19 feb 2024 - Ekerum, Öland

8 maj 2024 - Ekerum, Öland

6 maj 2024 - Jungfrusunds marina, Ekerö

Kontakta oss om du önskar kurs på andra datum och/eller plats.

Öppna kurser börjar kl 0800 och avslutas 1600.

Starttid för kurs på er arbetsplats bestämmer vi tillsammans.

Fika på förmiddagen och lunch ingår vid öppna kurser.


Pris:
Våra priser bygger på en stege där det blir billigare ju fler som anmäler sig från samma företag.

1995 kr per deltagare

Vi erbjuder mängdrabatt vid bokning av 4 eller fler deltagare.

Kontakta oss om ni vill boka fler än en deltagare,.

Brandfarliga heta arbeten inom svetsning | Basic Safety
bottom of page